Наслов:

ТАНЦОВ ИГРОКАЗ ЗАМИСЛЕН КАКО ШАХОВСКА ТАБЛА

Мултикултурен проект низ танцот

Објавено на: 31.10.2006
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
П.И.Чајковски
Учесници:
Никита Димчевска, Бистра Делиниколова, Елена Бренч, Бранкица Јовевска, Марко Мицов

Клучни зборови:
Бранкица Јовевска Марко Мицов Емилија Џипунова П. И. Чајковски Бистра Делиниколова 2006 Никита Димчевска Елена Бренч

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат