Наслов:

МАГЛИВ ПРИКАЗ НА ЗЛОТО

Кон операта „Свртување на шрафот“ од Бенџамин Бритн

Издадено на: 26.10.2006
Автор: Радмила Пешева
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Свртување на шрафот“ од Бенџамин Бритн
Учесници:
Македонската опера, Адријан Линфорд,

Клучни зборови:
2006 Адријан Линфорд Бенџамин Бритн Македонската опера Радмила Пешева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат