Наслов:

ОРНЕТ КОЛМЕН СО МУЗИКА ШТО НЕ ЦЕНИ СТЕРЕОТИПИ

„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Издадено на: 25.10.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Орнет Колман,
Забелешка:
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Орнет Колман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат