Наслов:

ОРНЕТ КОЛМЕН – НАСТАН ШТО ЌЕ СЕ ПАМЕТИ

Орнет Колмен навистина беше „алката која недостигаше“

Издадено на: 25.10.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Орнет Колмен, Денардо Колеман, Ал Мекдауел, Тони Фаланга

Клучни зборови:
2006 Ал Мекдауел Денардо Колеман Орнет Колмен Тина Иванова Тони Фаланга

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат