Наслов:

НОЌ НА ИНВЕНТИВЕН ЕВРОПСКИ ЏЕЗ

„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Издадено на: 24.10.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
холандскиот саксофонист Бенџамин Херман и шведското „Есбјорн Свенсон трио“
Забелешка:
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Клучни зборови:
„Есбјорн Свенсон трио“ 2004 Ангелина Димоска Бенџамин Херман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат