Наслов:

СЕКОЈА ЧЕСТ, МАЈСТОРИ!

„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Објавено на: 23.10.2006
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2006“

Клучни зборови:
2004 Љупчо Јолевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат