Наслов:

ПОЧИТУВАНИОТ ОРНЕТ КОЛМЕН ГО ЗАТВОРА ФЕСТИВАЛОТ

Орнет Колмен е ѕвезда на годинашниот Скопски џез-фестивал.

Издадено на: 23.10.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Скопски џез фестивал, Енди Беј, Вибуте, Орнет Колмен,

Клучни зборови:
2006 Вибуте Енди Беј Орнет Колмен Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат