Наслов:

НЕОБИЧНА ОПЕРСКА ПРИКАЗНА

ПРЕМИЕРА НА „СВРТУВАЊЕ НА ШРАФОТ“ ВО МОБ

Објавено на: 23.10.2006
Автор: Д.Стојановиќ
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Бенџамин Бритн „Свртување на шрафот“
Учесници:
МОБ, Ли Блејкли, Адријан Линфорд, Ли Блејкли, Катерина Стојановска, Анастасија Капталова, Елена Настевска, Сандра Митровска, Ѓорги Цуцковски, Милена Арсовска, Дејан Тошев
Забелешка:
ПРЕМИЕРА НА „СВРТУВАЊЕ НА ШРАФОТ“ ВО МОБ

Клучни зборови:
Ѓорги Цуцковски Милена Арсовска Дејан Тошев МОБ 2006 Сандра Митровска Катерина Стојановска Адријан Линфорд Д.Стојановиќ Ли Блејкли Анастасија Капталова Елена Настевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат