Наслов:

ЏЕЗ КЛАСИКА И АВАНГАРДА ЗА ЈУБИЛЕЈОТ

25.ГОДИНИ СКОПЈЕ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Објавено на: 23.10.2006
Автор: М. Зафировска
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Скопски џез фестивал
Забелешка:
25.ГОДИНИ СКОПЈЕ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 200ѕ6 М. Зафировска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат