Наслов:

МИ ПОБАРАА 4.000 ЕВРА ЗА ФОТОГРАФИЈА

БЛАГОЈ НАЦОСКИ, НАШ ТЕНОР ПО СВЕТСКИТЕ ОПЕРСКИ СЦЕНИ

Издадено на: 22.10.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Благој Нацоски,
Забелешка:
БЛАГОЈ НАЦОСКИ, НАШ ТЕНОР ПО СВЕТСКИТЕ ОПЕРСКИ СЦЕНИ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Благој Нацоски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат