Наслов:

“ЧУДАТА” ВЕЌЕ НИ СЕ СЛУЧУВАА

ИНТЕРВЈУ: ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА – “СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ”

Објавено на: 21.10.2006
Автор: Љупчо Јолевски
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Оливер Белопета,
Забелешка:
ИНТЕРВЈУ: ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА – “СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ”

Клучни зборови:
Оливер Белопета Љупчо Јолевски 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат