Наслов:

ТРОЈЦА УСПЕШНИ И ИСКУСНИ МАЈСТОРИ

Кон Австриската вечер на Интерфест-Битола, 2006

Објавено на: 16.10.2006
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 20914 | Страна: 11

Програма:
Дела од Моцарт, Шуберт, Крајслер, Трак, Такач и Шопен.
Учесници:
Роберт Лербаумер - пијано, Австрија; Гернет Винхшехофер - виолина, Австрија; Зигрид Шобел - пијано, Австрија

Клучни зборови:
Зигрид Шобел Нова Македонија Трак Моцарт Такач Шопен Шуберт Крајслер Васка Наумова-Томовска Интерфест 2006 Роберт Лербаумер Гернет Винхшехофер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат