Наслов:

ПИЈАНИСТОТ ГО ЗАМАЧКА РАХМАЊИНОВ

МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ОТВОРИ СЕЗОНАТА

Издадено на: 07.10.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Слики од изложбата“ од Мусоргски, Пијано-концертот од Рахмањинов
Учесници:
Македонската филхармонија, Иво Липановиќ, Франсоа Жоел Тиолие,
Забелешка:
МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ОТВОРИ СЕЗОНАТА

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат