Наслов:

ОРНЕТ КОЛМЕН ЗА ЈУБИЛЕЈНИОТ СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ

скопската публика ќе ужива во концертите на еминентни џез-имиња

Издадено на: 05.10.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Скопски џез фестивал, Оливер Белопета

Клучни зборови:
2006 Оливер Белопета Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат