Наслов:

ВИРТУОЗ НА ВИОЛИНА

СОФИЈА НИКОСКА Е НАЈМЛАД БРУЦОШ ВО МАКЕДОНИЈА

Издадено на: 04.10.2006
Автор: Мери Јордановска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Софија Никоска
Забелешка:
СОФИЈА НИКОСКА Е НАЈМЛАД БРУЦОШ ВО МАКЕДОНИЈА

Клучни зборови:
2004 Мери Јордановска Софија Никоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат