Наслов:

РАХМАНИНОВ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВАТА КОНЦЕРТНА СЕЗОНА

популарни дела, солист и диригент за отворањето

Објавено на: 04.10.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонска филхармонија, Иво Лапановиќ, Франсоа Жоел Тиолие,

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Тина Иванова 2006 Иво Лапановиќ Франсоа Жоел Тиолие

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат