Наслов:

ПРВА НАГРАДА ЗА ЏЕЗ-КОМПОЗИТОРОТ ВЛАДИМИР НИКОЛОВ

Триумф на композицијата „Помеѓу“

Објавено на: 27.09.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Владимир Николов

Клучни зборови:
Тина Иванова Владимир Николов 2006

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат