Наслов:

И ОВАА СЕЗОНА – ПО ДВЕ ИЗВЕДБИ МЕСЕЧНО

ОПЕРА БЕЗ ПАРИ

Објавено на: 19.09.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
МОБ
Забелешка:
ОПЕРА БЕЗ ПАРИ

Клучни зборови:
Ангелина Димоска МОБ 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат