Наслов:

ВИРТУОЗ НА ПИЈАНО ОД ШИШИЊА

Интервју: Зоран Маџиров

Објавено на: 12.09.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Зоран Маџиров

Клучни зборови:
2006 Лилјана Митевска Зоран Маџиров

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат