Наслов:

ДОБРИОТ КОНЦЕПТ НЕ СЕ МЕНУВА!

ЗОРАН СТРЕЗОВСКИ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Издадено на: 21.08.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Зоран Стрезовски, Охридско лето
Забелешка:
ЗОРАН СТРЕЗОВСКИ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Зоран Стрезовски Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат