Наслов:

ВЕЧЕР НА ЅВЕЗДИ БЕЗ СЈАЈ

Кон концертот на Борис Трајанов и ѕвездите што доаѓаат

Издадено на: 14.08.2006
Автор: Радмила Пешева
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Борис Трајанов, Маријан Николовски, Александар Стефаноски

Клучни зборови:
2006 Охриско лето Радмила Пешева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат