Наслов:

„ПРОЕКТ ЖЛУСТ“ Е ПОДАРОК ЗА МАКЕДОНИЈА

Башар Калифе, француски перкусионист од либанско потекло

Објавено на: 14.08.2006
Автор: Сунчица Уневска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Башар Калифе

Клучни зборови:
2006 Сунчица Уневска Башар Калифе

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат