Наслов:

МАКЕДОНИЈА ИМА МЕЛОС КОЈ ЛЕСНО СЕ ПРИФАЌА ВО СВЕТОТ

Интервју: Ѓорѓи Шарески Џез-гитарист и композитор

Објавено на: 04.08.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ѓорѓи Шарески

Клучни зборови:
2006 Лилјана Митевска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат