Наслов:

СКРИЕНА УБАВИНА

За „Свиленкаст пат", новиот албум на „Стринг форсис"

Објавено на: 26.07.2006
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
За „Свиленкаст пат“, новиот албум на „Стринг форсис“
Учесници:
„Стринг форсис“

Клучни зборови:
Тина Иванова 2006

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат