Наслов:

ЦАРСКО ОТВОРАЊЕ НА ГОДИНАШНОВО „ОХРИДСКО ЛЕТО“

„Кармен" и „Болеро", во изведба на Рускиот царски балет

Издадено на: 14.07.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Кармен“ и „Болеро“, Морис Равел
Учесници:
Рускиот царски балет,

Клучни зборови:
2006 Лилјана Митевска Ристо Аврамовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат