Наслов:

ВО ЛЕРИНСКО ЕЧИ МАКЕДОНСКО ОРО, НО ПЕСНА СЕ ПЕЕ БЕЗ ГЛАС!

„ВРЕМЕ“ МЕЃУ МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГРЦИЈА

Издадено на: 10.07.2006
Автор: Боби Христов
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
„Виножито“
Забелешка:
„ВРЕМЕ“ МЕЃУ МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГРЦИЈА

Клучни зборови:
„Виножито“ 2004 Боби Христов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат