Наслов:

НОВО ЧИТАЊЕ НА УНИКАТНАТА МУЗИЧКА ПРИКАЗНА

„ЛЕБ И СОЛ“ ПОВРАТНИЧКИ НА ХЕРАКЛЕЈА

Објавено на: 08.07.2006
Автор: Ѓорге Стојанов
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
„Леб и сол“
Забелешка:
„ЛЕБ И СОЛ“ ПОВРАТНИЧКИ НА ХЕРАКЛЕЈА

Клучни зборови:
Леб и сол 2004 Ѓорге Стојанов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат