Наслов:

АКЦИЈА ЗА НАБАВКА НА ПРВИТЕ ОРГУЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

Оргулите ќе чинат околу 230.000 евра,

Издадено на: 29.06.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2006 Лилјана Митевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат