Наслов:

КОРЕОГРАФСКА АРХИТЕКТУРА

Кон балетските претстави „Дива љубов" „Помеѓу овде и сега" во продукција на МОБ

Издадено на: 27.06.2006
Автор: Емилија Џипунов
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
балетските претстави „Дива љубов“ „Помеѓу овде и сега“ во продукција на МОБ,
Учесници:
МОБ, Сашка Ефтимова, Данилова, Басмаџиева, Георгиевска, Поп-Алексова, Митровска, Миленкова, Кочевски, Кисилев (Русија), Кочовски, Велановски, Игор Киров, М. Поп-Алексова, С. Ефтимова, В. Каленокова, С. Кочевски, И. Кисилев, Д. Даниловска, М. Митровска,

Клучни зборови:
2006 Басмаџиева В. Каленокова Велановски Георгиевска Д. Даниловска Данилова Емилија Џипунова И. Кисилев Игор Киров Кисилев (Русија) Кочевски Кочовски М. Митровска М. Поп-Алексова Миленкова Митровска МОБ Поп-Алексова С. Ефтимова С. Кочевски Сашка Ефтимова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат