Наслов:

МОЌНА И ЛУЦИДНА „КАРМИНА БУРАНА“

отворање со свежина и исклучителна хармонија

Издадено на: 23.06.2006
Автор: Сунчица Уневска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
кантата „Кармина Бурана“
Учесници:
Македонската опера и балет, Марија Јосифовска, Билјана Каленикова и Драган Кочовски, Тошио Јанагисава, Ана Дурловски, сопран, Дејан Стоев, тенор, и Горан Начевски, баритон,

Клучни зборови:
2006 Ана Дурловски Билјана Каленикова и Драган Кочовски Дејан Стоев и Горан Начевски Македонската Опера и Балет Марија Јосифовска Сунчица Уневска Тошио Јанагисава

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат