Наслов:

ВЕЧЕР НА СОВРЕМЕН ТАНЦ

Кон танцовиот проект „Роб Раја" на танцовата група „Локомотива"

Издадено на: 19.06.2006
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
танцови проект „Роб Раја
Учесници:
танцова група „Локомотива“, Искра Шукарова, Бојана Шаљиќ, Маја Смрекар, Борут Бучинал,

Клучни зборови:
2006 Бојана Шаљиќ Борут Бучинал Емилија Џипунова Искра Шукарова Маја Смрекар

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат