Наслов:

МОДЕРЕН БАЛЕТ НИЗ ЕМОЦИЈА И СТРАСТ

ПРЕМИЕРА ВО МОБ

Издадено на: 12.06.2006
Автор: Д.Стојановиќ
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
двата модерни балата „Дива љубов“ и „ Помеѓу овде и сега“
Учесници:
МОБ, Саша Евтимова, Ивана Коцевска, Игор Киров,
Забелешка:
ПРЕМИЕРА ВО МОБ

Клучни зборови:
2006 Д.Стојановиќ Ивана Коцевска Игор Киров МОБ Саша Евтимова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат