Наслов:

„ТУРАНДОТ“ МИ ГИ ВРАТИ УБАВИТЕ СПОМЕНИ

ОЛИВЕР БАЛАБУРСКИ НА ПРВОТО ВРАЌАЊЕ ОД ТУЃИНА

Издадено на: 09.06.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Оливер Балабурски
Забелешка:
ОЛИВЕР БАЛАБУРСКИ НА ПРВОТО ВРАЌАЊЕ ОД ТУЃИНА

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Оливер Балабурски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат