Наслов:

БАРЕМ ЕДЕН НОВ НАСЛОВ ЗА ИДНАТА ГОДИНА!

ПО 34. ИЗДАНИЕ НА МОВ

Објавено на: 02.06.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
МОБ, МОВ
Забелешка:
ПО 34. ИЗДАНИЕ НА МОВ

Клучни зборови:
Мајски оперски вечери Ангелина Димоска МОБ 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат