Наслов:

„РИГОЛЕТО“ ОСТАВИ ПОЗИТИВНИ ИМПУЛСИ

Кон гостувањето на оперскиот центар „Галина Вишневскаја“ од Москва

Издадено на: 27.05.2006
Автор: Јордан Јовев
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Риголето“ од Џ.Верди
Учесници:
МОВ, Оперскиот центар „Галина Вишневскаја“, Јарослав Ткаленко, Ирина Дубровскаја, Јури Баранов, Нурлан Бекмукбамбетов, Иван Поповски,

Клучни зборови:
2006 Иван Поповски Ирина Дубровскаја Јарослав Ткаленко Јордан Јовев Јури Баранов МОВ Нурлан Бекмукбамбетов Оперскиот центар „Галина Вишневскаја“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат