Наслов:

ЗДОДЕВЕН „НАБУКО“

За изведбата на Вердиевото оперско дело на Мајските оперски вечери во Скопје

Објавено на: 22.05.2006
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Набуко од Џузепе Верди,
Учесници:
МОБ, Енрико Довико, Никола Митиќ, Елејн Меккрил, Сајмон Вајлдинг, Ана Лачковиќ - Фенена, Марјан Николовски
Забелешка:
За изведбата на Вердиевото оперско дело на Мајските оперски вечери во Скопје

Клучни зборови:
Никола Митиќ Марјан Николовски Елени Новаковска МОБ 2006 Енрико Довико Елејн Меккрил Сајмон Вајлдинг Ана Лачковиќ - Фенена

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат