Наслов:

ИЗВЕДБА ШТО НЕ ОСТАВИ СО ПОДЗИНАТИ УСТИ

ПО НАСТАПОТ НА ОПЕРСКИОТ АНСАМБЛ „ГАЛИНА ВИШЊЕВСКАЈА“

Издадено на: 20.05.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
„Царската невеста“ од Николај Римски-Корсаков
Учесници:
МОВ, Сергеј Шермет, Григориј Гриазној, Оксана Корниевскаја, Оксана Лесничаја, Алексеј Тикхомиров, Иван Поповски,
Забелешка:
ПО НАСТАПОТ НА ОПЕРСКИОТ АНСАМБЛ „ГАЛИНА ВИШЊЕВСКАЈА“

Клучни зборови:
2004 Алексеј Тикхомиров Ангелина Димоска Григориј Гриазној Иван Поповски МОВ Оксана Корниевскаја Оксана Лесничаја Сергеј Шермет

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат