Наслов:

ОПЕРАТА Е МУЗИЧКА ИНДУСТРИЈА

СРЕДБА СО ЕЛЕЈН МЕККРИЛ И САЈМОН ВАЈДЛИНГ

Објавено на: 16.05.2006
Автор: М. За.
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Елејн Меккрил, Сајмон Вајдлинг,
Забелешка:
СРЕДБА СО ЕЛЕЈН МЕККРИЛ И САЈМОН ВАЈДЛИНГ

Клучни зборови:
2006 Елејн Меккрил М. За. Сајмон Вајдлинг

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат