Наслов:

И НАТАМУ ЌЕ МУ ПЕАМ НА СВОЈОТ НАРОД

РЕАКЦИЈА НА БОРИС ТРАЈАНОВ

Издадено на: 05.05.2006
Автор: Борис Трајанов
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
РЕАКЦИЈА НА БОРИС ТРАЈАНОВ

Клучни зборови:
2004 Борис Трајанов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат