Наслов:

ДОЗА СЕКОЈДНЕВЕН МУЗИЧКИ ЖАРГОН

ПО ЈУБИЛЕЈНИОТ КОНЦЕРТ НА БОРИС ТРАЈАНОВ

Издадено на: 01.05.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Борис Трајанов,
Забелешка:
ПО ЈУБИЛЕЈНИОТ КОНЦЕРТ НА БОРИС ТРАЈАНОВ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Борис Трајанов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат