Наслов:

ГОРД СУМ ШТО СЕ СТАВИВ ВО ОДБРАНА НА ДЕМОКРАТИЈАТА

Разговор со македонската оперска ѕвезда Борис Трајанов

Издадено на: 27.04.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Борис Трајанов

Клучни зборови:
2006 Борис Трајанов Лилјана Митевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат