Наслов:

ПРИКАЗНАТА СЕ УШТЕ ТРАЕ

„Леб и сол" беа симбол на едно време

Издадено на: 22.04.2006
Автор: Ѕвездан Георгиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Леб и сол“

Клучни зборови:
2005 Ѕвездан Георгиевски Леб и сол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат