Наслов:

„ЛЕБ И СОЛ“ ПОВТОРНО СЕ ОБЕДИНИ

По десетгодишна пауза, во знак на 30-годишниот јубилеј

Објавено на: 21.04.2006
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Леб и сол“, Влатко Стефановски, Кокан Димушевски, Гаро Тавитјан и Бодан Арсовски,

Клучни зборови:
Леб и сол Кокан Димушевски Влатко Стефановски Катерина Шекеровска 2005 Гаро Тавитјан и Бодан Арсовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат