Наслов:

МЛАКО И НЕВПЕЧАТЛИВО

ЗАВРШИЈА ДЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Објавено на: 11.04.2006
Автор: Драган Серафимовски
Периодика: Дневник
Број: 3035 | Страна: 17

Програма:
„Македонска љубовна приказна“,
Учесници:
ДММ, Симон Трпчевски, Тоше Проески, брачниот пар Ана и Игор Дурловски, Весна Гиновска-Илкова, Танец“, Проџект Жлуст“

Клучни зборови:
Танец Симон Трпчевски Весна Гиновска-Илкова „Проџект жлуст“ Тоше Проески 2006 ДММ Драган Серафимовски брачниот пар Ана и Игор Дурловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат