Наслов:

КОЛКУ Е ДОВОЛНО?

СОВРЕМЕНАТА ПУБЛИКА САКА

Објавено на: 11.04.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Сони Петровски, Васо Ристов, Катерина Кипровска,
Забелешка:
СОВРЕМЕНАТА ПУБЛИКА САКА

Клучни зборови:
Катерина Кипровска Ангелина Димоска Сони Петровски 2004 Васо Ристов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат