Наслов:

АКЦЕНТ НА ТВОРЕШТВОТО НА ПОМЛАДИТЕ КОМПОЗИТОРИ

НА „ДЕНОВИТЕ...“ РЕКОРДЕН БРОЈ

Издадено на: 30.03.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
СОКОМ, ДММ, Сони Петровски,
Забелешка:
НА „ДЕНОВИТЕ...“ РЕКОРДЕН БРОЈ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска ДММ СОКОМ Сони Петровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат