Наслов:

„МАКЕДОНСКА ЉУБОВНА ПРИКАЗНА“ КАКО РАНОБРОДВЕЈСКИ МЈУЗИКЛ

Почнуваат 29. „Денови на македонската музика"

Издадено на: 29.03.2006
Автор: Лилјана Митевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „Танец“, Сашо Миленковски,

Клучни зборови:
2006 Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „Танец“ ДММ Лилјана Митевска Марко Коловски Сашо Миленковски СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат