Наслов:

ПРИКАЗНАТА НА „ТАНЕЦ“ КАКО БРОДВЕЈСКИ МЈУЗИКЛ

„ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Издадено на: 23.03.2006
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
ДММ, СОКОМ, Танец, Стојан Стојков, Марко Коловски
Забелешка:
„ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска ДММ Марко Коловски СОКОМ Стојан Стојков Танец

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат