Наслов:

ТАНГО КАКО ФИЛОЗОФИЈА НА ЖИВОТОТ

Рецензија Кон балетот 'Танго" од Астор Пјацола

Издадено на: 22.03.2006
Автор: Емилија Џипунов
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
‚Танго“ од Астор Пјацола,
Учесници:
Македонската Опера и Балет, Светлин Ивелинов, Борис Стојанов, Александра Мијалкова, Катерина Кипровска, Горан Божинов, Василиј Чичијашвили

Клучни зборови:
2006 Александра Мијалкова Борис Стојанов Василиј Чичијашвили Горан Божинов Емилија Џипунова Катерина Кипровска Македонската Опера и Балет Светлин Ивелинов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат