Наслов:

ОВАЦИИ ЗА БАЛЕТСКИОТ ХИТ „ТАНГО“

ПРЕМИЕРА ВО МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Објавено на: 17.03.2006
Автор: ВЕСТ
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
балетот „Танго“ од Астор Пјацола,
Учесници:
МОБ, Светлин Ивелинов, Антоанета Алексиева, Александра Мијалкова, Катерина Кипровска, Наташа Николова, Дончо Велковски, Василиј Чичијашвили, Ивана Коцевска.
Забелешка:
ПРЕМИЕРА ВО МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Клучни зборови:
Антоанета Алексиева Дончо Велковски Катерина Кипровска Александра Мијалкова Ивана Коцевска Наташа Николова МОБ Василиј Чичијашвили 2006 Светлин Ивелинов Вест

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат